En directe

Julia en la onda

17:05 18:00


oients aquí avui: 2499

En directe

Julia en la onda

17:05 18:00


ESPORTS: EL FUTBOL CLUB ANDORRA JA TE RIVALS PER A LA FASE D’ASCENS A 2A.DIVISÓ “A” ESPANYOLA I LA FAE FA RESUM DE LA TEMPORADA EN boardercross

Per: el 30 de març de 2021

El FC Andorra ja coneix els seus rivals de cara a la fase d’ascens a la segona divisió “A” espanyola, la lliga Smartbank.

La UD Ibiza-Eivissa serà el primer rival de l’FC Andorra en el tram final de la temporada, la fase d’ascens a la segona divisió A del futbol espanyol. Sis seran els partits en què l’equip tricolor es jugarà amb l’Eivissa, l’Alcoià, el Vila-real B, el Nàstic i el Barça B aspirar a jugar el play-off per accedir a la La Liga SmartBank.

Els enfrontaments seran a  doble partit davant els rivals que no es trobaven al seu subgrup, i s’acabarà amb els tres primers a la classificació general.

També us direm que MORABANC ANDORRA ha fet arribar un comunicat oficial sobre el jugador Nacho Llovet.

L’esportista té una inflamació postraumàtica al genoll dret que rebrà tractament conservador amb infiltracions de plasma. El seu retorn a les pistes anirà en funció de l’evolució de la lesió.

A banda de Llovet, els lesionats al conjunt són Malik Dimè, Tomasz Gielo, Tyson Pérez, Moussa Diagne i Haukur Palsson, mentre que Guille Colom va tornar ahir a una convocatòria, tot i que no va tornar a les pistes al no disputar cap minut de l’encontre.

Aquest dijous s’ha realitzat la roda de premsa de balanç de la temporada de la secció de boardercross de la FAE.

A la Sala d’actes de la seu de Vall Banc  han comparegut els riders Maeva Estevez, i Lluís Marín, Carles Visa, gerent de la FAE, Josep Pintat, president de la FAE i Sergi Martín, director general de Negoci de Vall Banc. Segons les dades que ha presentat Visa, estretes de l’última llista publicada per la FIS i que pot variar en la pròxima actualització, Lluís Marín ha finalitzat la temporada 98è del rànquing mundial per punts FIS i 48è de la general de la Copa del Món. Per la seva part, Maeva Estevez ha estat 40ª mundial en punts FIS , 41ª de la general de la Copa del Món i segona de la general de la Copa d’Europa. Igualment, el jove Mario Da Cruz ha finalitzat el 323 mundial.

Una campanya la d’enguany que no ha estat al nivell esperat sobretot per les lesions de Marin. On si ha destacat aquesta disciplina ha estat de la ma de Maeva Estevez als campionats d’Europa, mentre que  a copa del món la seva participació ha estat discreta. Durant la compareixença també ha pres la paraula el Rider Lluís Marin que ha comentat el seu actual moment de forma desprès d’una temporada per oblidar.

Veurem doncs si el desig de Marin de retirar-se als jocs olímpics d’hivern es pot fer realitat.

Redacció Esports – Carles Trillo