En directe


oients aquí avui: 2732

En directe


ESPORTS: UN BON MORABANC FORÇA LA PRÒRROGA DAVANT ESTUDIANTES PERÒ PERD 97-85, AMB 7 BAIXES PER LESIÓ

Per: el 30 de març de 2021

El Morabanc Andorra cau a la pròrroga davant l’Estudiantes a Madrid per 97-85, amb un Hannah que va tornar ser espectacular.

El MoraBanc Andorra ha perdut aquest dilluns per 97-85 al Wizink Center a la pròrroga desprès d’empatar  80-80 al final dels 40 minuts. En partit marcat per l’adversitat liderat per un Hannah extraordinari amb 38 de valoració amb 29 punts i 9 assistències, els tricolors, després de la darrera baixa de Palsson per una lesió de turmell, han jugat  amb només 8 jugadors del primer equip en una convocatòria de 10. A la banqueta s’ha assegut el jove de la casa Albert Pons i Guille Colom que no està encara recuperat. I tot i això , els d’Ibon Navarro han oposat una resistència titànica que els ha conduit fins a la pròrroga on l’heroi dels locals ha estat un campió de l’NBA JJ Barea. Tunde Olumuyiwa –17 punts– i Jelinek i Paulí, amb 10, es van erigir en els millors juntament amb l’estratosfèric Hannah.

Diumenge espera el Baskonia a la BMB a partir de dos quarts d’una del migdia en directe per Ràdio Valira, en un partit en el que encara no es podrá comptar amb Llovet, Palsson, Dimè, Gielo, Tyson, Colom o Moussa. Sembla increible però l’equip ha jugat amb 7 baixes en una plaga de lesions com no es recorda cap altra al club.

D’altra banda en esqui Sierra Nevada ha acollit el Campionat d’Espanya de boardercross amb Mario Da Cruz Antequera, que ha competit en la categoria U19. L’andorrà ha aconseguit pujar al podi, tercer.La classificació s’ha fet amb els temps de les classificatòries, ja que les males condicions de temps no han permet disputar les rondes de les finals. Aquest resultat és una motivació de cara a la participació de Da Cruz, el dimecres dia 31, al Campionat d’Espanya absolut.

També us expliquem que la delegació andorrana del Nòrdic Esquí Club la Rabassa-Naturlandia va acabar la seva participació al Campionat d’Espanya d’esquí de fons absolut i per categories que es va disputar a l’estació navarresa de Larra-Benagua. El club es va penjar tretze medalles, cinc d’or, sis de plata i dues de bronze.

Per acabar tal i com us avançàvem ahir, l’expedició de la selecció andorrana de futbol que es va desplaçar fins a Polònia per disputar el segon partit de classificació per al mundial de Qatar 2022, ha donat 5 casos positius, 4 directius i 1 tècnic. Els cinc casos són asimptomàtics i es troben perfectament, tot i que ara han d’esperar l’evolució dels esdeveniments ja que es troben en mans de les autoritats sanitàries de Polònia, que  decidiran els dies que hauran d’estar en aïllament tots els components de la delegació andorrana.

Redacció Esports – Carles Trillo