En directe

La brújula

20:00 23:30


oients aquí avui: 2689

En directe

La brújula

20:00 23:30


ESPORTS: AVUI TOCA HONGRIA A L’ESTADI NACIONAL

Per: el 31 de març de 2021

Tercer partit de la finestra per la qualificació pel mundial 2022 de Qatar. Avui Andorra s’enfronta a una Hongria que es presenta a l’estadi nacional amb ganes de victòria.

Aquesta nit es viurà el matx entre Andorra i Hongria desprès de perdre per 3-0 davant Polònia en la segona jornada d’aquesta fase de classificació. La selecció presentarà canvis en l’11 inicial i podrem veure rotacions igual que es va viure a Polònia, a un fins a 8 rotacions van disputar l’encontre. El partit el podreu seguir per Ràdio Valira a partir de dos quarts de 9 del vespre amb la narració Xavi bonet i els comentaris de Carles Trillo.

MORABANC ANDORRA estudia fitxar com a mínim un jugador. 

D’altra banda us expliquem que MORABANC ANDORRA davant l’allau de lesions que està patint l’equip, la seva direcció esportiva encapçalada per Francesc Solana, s’està plantejant poder fitxar algun jugador per suplir la quantitat de baixes que estan patint. El nou reforç haurà de venir de fora de la Lliga ACB i, com va ser el cas de Parakhouski, que pugui rescindir amb el seu actual equip o bé que sigui un jugador que hagi estat tallat pel seu equip actual. El perfil haurà de ser d’un home interior i amb contrastada experiència europea per tal de garantir minuts de qualitat.

 

Redacció Esports – Carles Trillo