En directe

La brújula

20:00 23:30


oients aquí avui: 2522

En directe

La brújula

20:00 23:30


ESPORTS: ANDORRA PERD 1-4 DAVANT HONGRIA

Per: el 1 d'abril de 2021

Andorra cau per 1-4 davant Hongria en un partit estrany a on els homes de Koldo van rebre massa càstig pel que es va poder veure a l’estadi nacional.

La selecció va tornar a perdre en un partit estrany i a on el conjunt nacional va tenir moments de bon joc durant la primera part. Una aposta més ofensiva dels homes de Koldo feia que Cucu tingués als seus peus un parell d’ocasions clares per fer el primer gol del matx.

A les acaballes de la primera part el gol d’Hongria al 46 donava un cop molt fort anímicament a la selecció abans del descans.

A la represa al minut 51 arribava el 0-2 com un gerro d’aigua freda que acabava de finiquitar el partit. L’àrbit no va assenyalar un penal a l’àrea dels hongaresos, amb caiguda de Cucu, que podría haver canviat el signe de l’encontre.

El 3 i 4art gol són fruit de la descomposició dels de Koldo que es van veure superats per una Hongria molt superior en els darrers 45 minuts.

Al temps de descompte si que es va assenyalar un penal a favor d’Andorra que va transformar Marc Pujol, en el que de moment es l’únic gol a la fase de classificació pel mundial de Qatar 2022.

Pot ser en el millor partit dels andorrans, sobre tot a la primera meitat, va arribar el càstig més gran.

MORABANC ANDORRA fa un fitxatge.

D’altra banda tal i com avançàvem ahir al vespre, el MORABANC ANDORRA farà avui efectiu el fitxatge de Saulius Kulvietis, un aler-pivot lituà de 30 anys i 2,06 metres, amb experiència a l’ACB i que prové del VEF Riga de Letònia. Un home interior que arriba per suplir les nombroses baixes  que te l’equip en aquesta posició.

 

Redacció Esports – Carles Trillo