En directe

Julia en la onda

18:05 19:00


oients aquí avui: 2683

En directe

Julia en la onda

18:05 19:00


ESPORTS: TOTA LA ACTUALITAT DEL CAP DE SETMANA

Per: el 12 d'abril de 2021

El FCA guanya al camp del Villareal B per 1-3 i es situa 3e. a la classificació de la fase d’ascens a segona divisió B.

Dos partits, dues victòries. Rendiment perfecte del FC Andorra al grup III-C de la lliga de Segona B, que es certifica amb el triomf a domicili contra el CF Villarreal B per 3-1.

Els gols d’Héctor Hevel, Pau Martínez i Carlos Martínez (amb el seu dotzè gol de la temporada) contribueixen a la nova victòria Tricolor, amb un gran nivell de futbol, capgirant un marcador advers a la primera part i imposant-se al rival en tot moment durant la represa.

Amb aquesta victòria, el FC Andorra acumula 37 punts, amb un coeficient d’1,68, igualat amb el Nàstic de Tarragona i el FC Barcelona B. El goal average fa que l’equip Tricolor se situï al tercer lloc de la classificació, en posicions d’ascens.

MORABANC ANDORRA aplaça els seus dos propers partits.

El partit que havía de jugar aquest dissabte MBA a la pista de l’Unicaja de Màlaga ha estat ajornat per l’aparició de dos positius més en el nostre equip en testos PCR realitzats  dissabte al matí. Queda pendent saber com queden els següents partits ja que el del proper dimecres davant el Fuenlabrada ja ha estat ajornat així com també el del diumenge a Murcia . L’ACB comunicarà en breu quan es disputaran els encontres.

Pel que fa a la darrera jornada de la lliga multisegur assegurances, la 14a., ja ha donat els 4 equips que jugaran el play off pel títol:

FC Santa Coloma, Sant Julià i Atlètic Escaldes lluitaran amb l’Inter pel títol, desprès dels partits jugats aquest diumenge al matí.

El líder i la UE Engordany van protagonitzar un repartiment de punts (0-0) que no beneficia ningú: l’Inter ja té els seus perseguidors a 2 punts i els d’Emiliano Gonzalez han quedat fora de la lluita pel títol.

El FC Santa Coloma acaba la fase regular segon en imposar-se 0-2 a un Atlètic d’Escaldes que, beneficiat per l’empat de l’Engordany, també lluitarà per ser campió.

La UE Sant Julià també es guanya la seva plaça al play-off del títol en superar el CE Carroi (3-0)

El play-off pel títol promet emocions fortes: l’Inter és líder amb 26 punts, FC Santa Coloma i UE Sant Julià sumen 24 i Atlètic d’Escaldes, 23.

Informar-vos també que aquest dissabte, dia 10 d’abril, l’equip sènior de la Fandjudo tornava a competir després de 14 mesos

L’objectiu amb la participació en aquest prestigiós torneig de la Super Copa d’Espanya – Ciutat de Barcelona ha sigut tornar a agafar les sensacions competitives i observar com estàvem amb relació als millors judokes de les diferents comunitats del país veí. Cal destacar la competició del Francisco Perez (+100) que es va imposar sense cap dificultat a la seva categoria, guanyant amb contundència els dos combats disputats.

Per la seva banda en Marc Reig (-73) aconsegueix una meritòria 5a posició guanyant 4 combats molt treballats i perdent amb el 1r i 3r classificat final. La Lia Povedano (-63) aconsegueix també una 5a posició perdent de forma molt ajustada amb les finalistes del campionat i l’Oscar López (-73) finalitza 9è malgrat tenir un sorteig complicat. També va poder tornar als tatamis l’àrbitre Marc Bernadó, participant a diferents finals durant tota la jornada.

Per acabar esquí …

Mario Da Cruz ha disputat aquest cap de setmana el Campionat d’Espanya absolut de boardercross, a Sierra Nevada. L’andorrà ha estat finalment 7è.

Tanmateix en esquí alpí,  una representació dels equips nacionals d’esquí alpí i de l’EEBE s’ha desplaçat a Sierra Nevada (Espanya) per disputar a partir d’avui els Campionats Nacionals espanyols.

Avui s’ha disputat el supergegant i la combinada, corresponents als Nacionals, mentre que posteriorment hi haurà dos dies de gegant FIS, els dies 13 i 14 d’abril. L’expedició d’esquiadors està formada per Àxel Esteve, Xavier Cornella, Ty Acosta, Pere Cornella, Aritz Àlvarez, Marc Fernández i Jaume Núñez.

Redacció Esports – Carles Trillo