En directe

Radioestadio

18:00 24:00


oients aquí avui: 1109

En directe

Radioestadio

18:00 24:00


RETORN DE PAU GASOL AL PRINCIPAT I VICTÒRIA DEL BARÇA DAVANT MORABANC PER 63-79

Per: el 26 d'abril de 2021

El Morabanc tot i fer un bon partit no pot amb el Barça de Gasol a la bombonera 63-79.

Així es , el MBA va fer un molt bon partit davant el Barça, que es va presentar al poliesportiu amb moltes baixes, com ara Mirotic o Calathes.

El conjunt tricolor va anar quasi sempre per darrera en el marcador però va competir davant un rival que es un dels màxims candidats a guanyar l’Eurolliga d’enguany.

Hannah va tornar a ser el millor dels andorrans amb 18 pts i no va tenir signes d’haver passat la Covid-19. No es va veure el debut de Ruesga que no va disputar cap minut al matx.

Volmaro va ser el millor dels blaugranes amb 27 pts i demostrant el nivell que ha assolit el jove jugador culè.

D’altra banda el FCA va caure davant l’Eivissa per 2-1 en partit corresponent a la tornada de la lligueta d’ascens a segona divisió espanyola.

El FC Andorra baixa a la quarta posició amb 38 punts, a dos punts del Barça B i el Nàstic de Tarragona, que tanquen la zona de classificats a play-offs.

La nota negativa de la jornada ha estat Héctor Hevel, que ha estat traslladat a un centre hospitalari després d’un xoc involuntari amb Rubén Enri. A més, Martín Mantovani havia patit una lesió a l’última sessió d’entrenament.

També us direm que a la fase de play offs de la lliga unida el derbi escaldenc, per a l’Inter i el clàssic, per al Sant Julià.

El líder sentencia en una gran primera part (1-4)

L’equip lauredià venç 2-0 i es referma com el màxim perseguidor del líder.

Atlètic d’Escaldes i el FC Santa Coloma es despengen: a 4 punts del Sant Julià i a 8 de l’Inter

El Carroi treu un punt més contra la UE Engordany (1-1) en el duel per la permanència.

I per acabar us direm que a la Lliga Unida, Ordino i La Massana empaten 0-0 en el duel entre els dos favorits a l’ascens.

La selecció d’e-sports debuta amb 2 derrotes al campionat del mon de bàsquet.

La no participació d’Armenia per problemes d’elegibilitat ha frustrat els plans del combinat andorrà que sabia que era el partit que a priori podiaser més igualat. El partit amb Ucraïna ha estat força equilibrat durant molts minuts però al final s’ha imposat la lògica i els andorrans han perdut per 79 a 53 tot i donar una molt bona imatge.

El partit davant dels russos ha estat una altra història i tot i aguantar els primers minuts (23 a 17) els andorrans no han pogut aturar el vendaval ofensiu del rival amb gairebé 30 triples anotats. El resultat final de 117 a 59 deixa clara la diferència entre totes dues seleccions. En el darrer partit del grup Rússia tampoc ha tingut cap problema per a imposar-se a Ucraïna per 95 a 45. Tot i les derrotes que eren força previsibles, aquesta primera participació internacional de la FAB en competicions d’e-Sport segur que serà la primera de moltes. Molta feina per endavant per consolidar un projecte engrescador.

Hoquei gel …

D’altra banda amb moltes ganes i molta empenta, L’Andorra Hoquei Gel de categoria U11 va disputar el passat cap de setmana un partit amistós davant el FC Barcelona de la mateixa categoria, a les instal·lacions del Palau de Gel de Canillo. Una jornada marcada per la companyonia i l’esportivitat Andorra Hoquei Gel i FC Barcelona varen poder competir, de manera amistosa, després de més d’un any de no fer-ho.

També us expliquem que  del 22 al 25 d’abril, Jaca va acollir el Campionat d’Espanya infantil de patinatge sobre gel amb la participació d’un total de  set patinadors del Principat. D’aquest, cal destacar a Enola Poulain, en categoria Debs “A” femenina i Àngel Seara, en categoria Basic Novice “A” masculí que varen aconseguir dues segones posicions i Enara Garcia, a la categoria Intermediate Novice A femenina va aconseguir la tercera posició.

Motor …

Tanmateix Àlex Español “Sito” i Claudi Ribeiro “Leite” (Renault Clio Rally 5) van tenir una excel·lent actuació en el Rally Tierras Altas de Lorca 2021, prova amb la qual s’iniciava la Copa d’Espanya de Ral·lis de terra i a més era vàlida per al Super Campionat d’Espanya de Ral·lis. Malgrat tenir rivals de molta experiència en la seva categoria, Sito-Leite es van mostrar amb confiança en les seves possibilitats i van saldar la seva participació amb una excel·lent 5a plaça (40 equips en la classificació final de 2RM), a més de ser el millor entre els Renault Clio Rally5 inscrits en la prova.

BTT …

Per acabar us direm que  Part de l’equip del Associació Ciclista Andorra BTT TEAM s’ha desplaçat, aquest cap de setmana, fins a la localitat de Roquetes per disputar una nova prova del Open Barcelona on varen participar Adrià Regada i Cesar Da Cunha. Els del Principat varen tenir un paper destacat durant tota la prova. Els corredors havien d’afrontar un circuit tècnic de 5,5km al que havien de donar 4 voltes. Adria Regada va ser el ciclista mes destacat al posar-se en la segona volta a liderar en solitari, però en la última volta va trobar alguns doblats que va permetre al seu perseguidor atrapar-lo, jugant-se la victoria al sprint i fent 2 de la cursa. Per la seva part, Cesar da Cunha, cadet de primer any, va ocupar la 18º posició, en una cursa en la que va anar de menys a mes per entrar en un meritori top20.

Redacció Esports – Carles Trillo