En directe


oients aquí avui: 80

En directe


ESPORTS: 4A.DERROTA CONSECUTIVA DEL MBA DAVANT EL CASADEMONT SARAGOSSA 99-89

Per: el 29 d'abril de 2021

Balanç FAE esquí de fons.

Avui ha tingut lloc la roda de premsa de balanç de la temporada d’esquí de fons. Andbank ha tornat a ser l’amfitrió de l’acte en tant que patrocinador principal d’aquesta secció esportiva. Joan Erola, entrenador i director del bloc de fons de la FAE, ha fet una valoració positiva alhora que exigent del rendiment de l’equip nacional, amb Ireneu Esteve i Carola Vila, així com dels joves de l’EEBE, Ona Ferrando, Quim Grioche i Gina Del Rio. “El que estan fent Ireneu i Carola és una bestiesa”, ha assegurat.

L’acte ha estat presentat per Josep Maria Cabanes, sots-Director General banca país Andbank, que ha destacar el treball dels tècnics, Laura Orgué i Joan Erola, “que són els que aconsegueixen que els nostres atletes tinguin els èxits que tenen”, i ha felicitat als corredors “pels resultats obtinguts.

Josep Pintat, president de la FAE, ha destacat les dificultats de la temporada pels problemes que es trobaven a cada país a què s’havia de viatjar per competir, i ha donat les gràcies “a totes les persones que han permès fer aquesta temporada.

Per la seva part, l’anàlisi tècnic i esportiu ha estat a càrrec del director d’esquí de fons de la FAE, Joan Erola, que ha destacat que tot i les dificultats de gestió, “Ireneu i Carola han pogut fer la totalitat de la temporada. Els joves no tant, ha sigut més complicat, però a Naturlandia hem pogut treballar bé”.

Gol Solidari …

D’altra banda segons s’ha pogut saber a través de les xarxes socials, la plataforma Gol Solidari, en col·laboració amb l’Inter Club Escaldes, van fer aquest dimecres una donació de 2.000 euros a l’Associació Andorrana de Malalties Minoritàries (AAMA). Segons la seva presidenta , la quantitat  els ajudarà a tirar endavant alguns dels projectes que te en marxa l’associació.

El Morabanc Andorra va caure ahir davant el Casdemont Saragossa per 99 a 89, desprès de fer una gran primera part.

El conjunt d’Ibon Navarro va donar una molt bona imatge els 20 primers minuts a on fins i tot va anar guanyant per 12 punts. Senglin, amb 18 punts, Jelinek, amb 17, i Paulí, amb 12 van ser els millor d’un equip al qual se li va anar acant la benzina conforme avançaba el matx. La quarta derrota consecutiva va arribar en un darrer quart per oblidar a on els Aragonesos van ser millors.

Nicolas Brussino va ser el millor de Casademon amb 14 punts anotats pel conjunt que dirigeix Lluis Casimiro. Tyson Perez jugador de Morabanc feia les següents declaracions a la fi del matx:

Per acabar us direm que aquest cap de setmana començarà al circuit de Jerez la Copa del Món FIM Enel de MotoE , on participarà l’andorrà Xavi Cardelús.

El pilot del Principat afronta aquesta primera cita de l’any dins del grup dels protagonistes destacats de la categoria tenint en compte que al test de pretemporada que es va fer f unes setmanes al traçat andalús va estar en tot moment entre els cinc pilots més ràpids de la categoria.

L’any passat, en la seva estrena a la categoria, Cardelús va acabar ocupant la quinzena posició final amb 34 punts, 5 menys que l’onzè classificat i el seu millor resultat va ser una novena posició aconseguida al circuit de Misano, al Gran Premi Dell’Emilia Romagna e Riviera di Rimini.

Divendres es disputaran dues sessions d’entrenaments lliures de mitja hora de durada cadascuna previstes per a les 11:50 i 16:50. La tercera sessió lliure tindrà lloc dissabte a partir de les 11:50 i, a partir de les 16:05 es disputarà la E-Pole que definirà les posicions de la graella de sortida de la cursa programada per diumenge a les 10:05.

Redacció Esports – Carles Trillo