En directe

Sàbiens

11:05 12:00


oients aquí avui: 1101

En directe

Sàbiens

11:05 12:00


Detingut un home a la frontera del riu Runer amb diverses quantitats de droga

Per: el 3 de maig de 2021

Andorra la Vella.-

La policia va detenir aquest diumenge a la tarda a la frontera del riu Runer un home no resident de 31 anys amb diverses quantitats de droga.

Així, aquesta persona va ser controlada en possessió de 2,1 grams de cocaïna; 16,6 grams de marihuana i 1,9 grams d’haixix quan procedia a entrar al país en un vehicle particular. També ha estat detingut, en el marc de l’operació ‘Nòria’ (que al mes de març va comportar l’arrest de diverses persones per tràfic de droga a menors i el comís de 253 grams de marihuana i 55 grams d’haixix) un home resident de 19 anys. Aquest arrest ha tingut lloc per manament judicial.

Entre les quinze detencions dutes a terme pel cos de policia al llarg de la setmana passada també cal destacar, dilluns de la setmana passada, a Escaldes-Engordany, la d’un home resident de 44 anys per haver falsificat receptes per a l’obtenció fraudulenta de medicaments. A aquesta persona se l’acusa dels delictes contra la seguretat en el tràfic jurídic, la salut pública, la intimitat i la inviolabilitat de domicili.

Els agents també van detenir una dona resident de 29 anys com a presumpta autora d’un delicte contra la intimitat física i moral en l’àmbit domèstic. Els agents van ser requerits en un domicili particular d’Encamp arran d’una forta discussió entre dues germanes que va derivar en l’agressió de la dona detinguda envers l’altra.

D’altra banda, altres onze persones han estat detingudes per donar un resultat positiu en el control d’alcoholèmia. El resultat més elevat el va donar un home de 47 anys que dijous al migdia va ser controlat després d’un accident amb danys materials i que va donar 2,04 grams d’alcohol per litre de sang.

Font: ANA