En directe

Sàbiens

11:05 12:00


oients aquí avui: 1080

En directe

Sàbiens

11:05 12:00


El comú obre les inscripcions per a la Fira d’Andorra la Vella del mes d’octubre

Per: el 3 de maig de 2021

Andorra la Vella.-

Les inscripcions per participar en la propera Fira d’Andorra la Vella, que se celebrarà a l’octubre després d’un any en blanc a causa de la pandèmia, ja estan obertes.

Les empreses interessades a participar-hi amb un espai d’exposició poden formalitzar-les fins al 13 d’agost, un període que s’ha allargat respecte als anys anteriors per donar més facilitats al teixit comercial del país. De la mateixa manera, el comú, “sensible amb la situació econòmica actual provocada per la Covid-19 i amb la voluntat de fomentar la participació a la fira d’aquest any”, ha previst descomptes en les tarifes per als estands.

El comú treballa perquè el certamen se celebri entre el 22 i el 24 d’octubre al parc Central. Davant la situació excepcional per la crisi sanitària, s’establiran les mesures necessàries que fixin les autoritats en el moment de la celebració. Entre d’altres, es preveu un sistema de comptatge d’aforaments, desinfecció dels espais comuns amb freqüència, circuits de direcció única i passadissos més amples.

Els formularis d’inscripció i el dossier comercial es poden descarregar a www.andorralavella.ad/comu. Les sol·licituds d’inscripcions s’han de fer arribar al departament d’administració del Centre de Congressos d’Andorra la Vella i es demana prioritzar l’enviament telemàtic.

Font: ANA