En directe

Más de uno

06:00 11:00


oients aquí avui: 727

En directe

Más de uno

06:00 11:00


ELS ESPORTS DEL CAP DE SETMANA

Per: el 3 de maig de 2021

F.C.ANDORRA:

El FC Andorra manté les seves opcions per avançar al play-off d’ascens a la Segona Divisió després de guanyar per 3-1 al CF Villarreal B aquest diumenge, en l’últim partit oficial de la temporada a Prada de Moles.

Víctor Casadesús, amb un cop de cap i Carlos Martínez amb un penal i desprès finalitzant un contraatac, han contribuït al marcador final, en un partit marcat per la forta pluja que ha caigut sobre el camp.

Amb aquesta victòria, el FC Andorra es manté a la quarta posició del grup III-C, ara amb 41 punts i un coeficient d’1,64. Les opcions per accedir al play-off final es redueixen a superar el Nàstic de Tarragona  tercer amb 43 punts i un coeficient d’1,72. L’última jornada, els Tricolors visiten l’Alcoyano, sense opcions de play-off.

MORABANC ANDORRA:

També el cap de setmana ha deixat un resultat dolent pels equips d’Andorra. El Morabanc  ha perdut justament a la pista del Monbús Obradoiro i en un partit en el que s’havíen dipositat esperances per intentar agafar-se amb la punta dels dits a les possibilitats que quedaven de ser protagonistes en aquesta lliga. El 79-51 final és dels resultats que deixa cicatriu. Però com sempre la pròpia competició fa que no hi hagi molt temps per lamentar-se. Aquest dissabte no s’ha vist la proverbial lluita que aquesta temporada sempre ha acompanyat l’equip fins i tot en dies de molt poc encert. S’ha vist un equip sense energia i sense capacitat per rebel·lar-se davant les moltes adversitats que està patint aquesta temporada. I per visibles i gens discutibles que siguin els obstacles, la virtut d’un equip que vol ser important ha d’estar sempre en creure que sempre és possible fer-ho millor. En aquest encontre la imatge de l’equip no ha estat aquesta. I fa mal, clar, perquè els darrers anys no estem acostumats a jornades de tanta impotència. La nota positiva va ser que Jelinek ja es el màxim anotador de la història de Morabanc superant Conner Henry.

LLIGA MULTISEGUR ASSEGURANCES

A la lliga Multisegur Assegurances el Carroi s’imposa al FC Penya i fa un pas de gegant per eludir el descens directe .  El Carroi es distancia a 5 punts del cuer FC Penya en un duel clau entre els dos últims classificats que va acabar amb un resultat de 1-3. FC Santa Coloma i Atlètic Club d’Escaldes obtenen un empat insuficient a l’espera del partit ajornat entre el líder i el segon classificat, l’Inter Club d’Escaldes-UE Sant Julià per positius en coronavirus.

D’alta banda en un partit sense cap pressió a la lligueta de descens, l’UE Santa Coloma remunta contra la UE Engordany en un duel obert i ple d’ocasions i gols que va acabar amb el triomf dels colomencs per 2-5.

MOTOR

En Motor us direm que a Valls, Sito-Leite superen amb èxit l’inici del curs sobre asfalt. El tàndem de Vallbanc compleix els objectius prioritaris. Completar el ral·li i millorar cronos en les segones passades de les especials.

En un Ra·li ciutat de Valls passat per aigua en el seu inici, Àlex Español “Sito”-Claudi Ribeiro “Leite” (Renault Clio Rally5) van iniciar amb bon peu la temporada d’asfalt. En la prova organitzada per l’Escuderia Costa Daurada van acabar en una excel·lent 8a posició de la classificació absoluta, lluitant amb pilots molt experimentats i mecàniques amb millors prestacions.

HANDBOL

D’altra banda els juvenils del HC Serradells han disputat la tercera jornada de la Fase Classificatòria Sèrie A3 de Lliga Catalana al terreny de joc de l’OAR Gràcia Sabadell, els dos equips amb empat a punts es jugaven el lideratge de punts de la classificació a falta de dues jornades, la falta d’efectivitat de l’equip tricolor en el primer període ha permès a l’equip local treure un avantatge per 16 a 12 en el marcador. En el segon període l’equip andorrà ha millorat l’afectivitat, la bona actuació defensiva, l’encert  ofensiu i les aturades essencials del porter andorrà, han fet que l’equip tricolor agafes una ratxa  positiva que ha permès situar-los a un gol per davant del marcador,  quan faltaven trenta segons per acabar el partit on l’equip local ha reaccionat i ha provocat uns set metres que els ha permès finalment l’empat del partit.

CAMPIONAT DEL MÓN 2027

Per acabar us direm que Un cop fet oficial que Andorra, i més concretament el Tarter aspiren a ser seu dels Mundials FIS 2027, la candidatura andorrana ja s’ha posat en marxat, sobretot després que la FIS ha confirmat les tres candidatures més que prendran part a la lluita per ser la seu. El complex de suís de Crans Montana, la població germànica de Garmisch–Partenkirchen (coneguda per ser seu de la Copa del Món de salts de trampolí) i la població noruega de Narvik, aspiren de la mateixa manera que la candidatura de Grandvalira – Andorra.

Ara el treball el tenen totes les candidatures que hauran de passar un informe detallat a la FIS, amb un termini màxim fins l’1 de setembre. L’òrgan de selecció de la candidatura pel mundial 2027 portarà a terme visites a totes les seus.

Redacció Esports – Carles Trillo