En directe

Más de uno

06:00 11:00


oients aquí avui: 768

En directe

Más de uno

06:00 11:00


Els jardins de casa Rossell acullen la mostra itinerant ‘Flora del Pirineu’

Per: el 3 de maig de 2021

Ordino.-

Ordino ha inaugurat aquest dilluns la mostra itinerant de fotografies ‘Flora del Pirineu’, que es podrà visitar fins al 15 de maig als jardins de casa Rossell, inclosa al programa de la fira del bestiar, del 7 al 9 de maig.

L’exposició, organitzada pel CENMA, es va inaugurar el passat 15 d’abril a Sant Julià de Lòria i després d’Ordino i fins al setembre, recorrerà les altres parròquies. La mostra és fruit del projecte transfronterer ‘Floralab’, xarxa que treballa per la protecció d’espècies amenaçades al Pirineu i que durant el 2020 va convocar diferents concursos fotogràfics de participació ciutadana a l’Arieja, Catalunya, Pirineus Orientals i Andorra.

El tret de sortida de la mostra l’ha donat el conseller d’Agricultura, Medi Ambient i Sostenibilitat, Eduard Betriu. També hi ha assistit el cap d’Agricultura, Medi Ambient i Sostenibilitat, Sergi Riba, i la tècnica del CENMA i coordinadora del projecte a Andorra, Clara Pladevall. “L’exposició forma part de les accions que portem a terme per donar visibilitat a la flora i fer partícip a tota la ciutadania”, ha explicat Pladevall. Les imatges reproduïdes en una vintena de lones estan captades als tres espais naturals protegits d’Andorra: la vall del Madriu, el parc natural de les valls del Comapedrosa i parc natural de la vall de Sorteny.

Font: ANA