En directe

No son horas

01:30 04:00


oients aquí avui: 246

En directe

No son horas

01:30 04:00


Accions per atreure el turisme cicloturista al país

Per: el 11 de juny de 2021

Andorra la Vella.-

Un total de sis persones, en concret exciclistes professionals de competicions de triatló, un operador turístic portuguès i en general, persones procedents del món dels esports relacionats amb la bicicleta han participat aquesta setmana en un viatge de familiarització (FAM trip) per impulsar el turisme cicloturista a Andorra.

Durant tres dies han realitzat diferents rutes de ciclisme de carretera per conèixer de primera mà els ports de muntanya, descoberta del Bike Park de Vallnord-Pal Arinsal i del seu entorn en bicicleta de muntanya i també trobades amb professionals andorrans que treballen en la promoció del cicloturisme. De fet, un dels actes més destacables és el col·loqui que es va celebrar dijous al vespre i que va aplegar una trentena de persones que treballen en empreses del país especialitzades i certificades amb el distintiu cicloturista.

L’objectiu era debatre entre els professionals del sector els nous reptes de futur del turisme de bicicleta. La presentació va anar a càrrec de Xisco Lliteras, organitzador de diferents proves esportives entre elles la Mallorca 312 i l’exciclista professional Joseba Beloki.

En aquest sentit, l’intercanvi d’experiències entre els diferents agents implicats en la promoció del turisme cicloturista ha de permetre traçar una estratègia conjunta i establir les bases per tal d’atraure aquest tipus de turisme esportiu a Andorra, informen des d’Andorra Turisme.

Entre les accions més destacables per aquest any s’inclou la participació a la Sea Otter Europe de Girona a finals del mes de setembre.

Font: ANA