En directe

Estiu Onda Cero

00:00 24:00


oients aquí avui: 1247

En directe

Estiu Onda Cero

00:00 24:00


Andorra Turisme comença a comunicar les rebaixes a França i Espanya

Per: el 14 de juny de 2021

Andorra la Vella.-

Andorra Turisme posa en marxa aquest dimarts una campanya de comunicació de les rebaixes d’estiu, que enguany començaran el 25 de juny i s’allargaran fins al 12 de setembre.

La voluntat és donar a conèixer l’inici de la temporada de rebaixes en els mercats de proximitat.

La promoció es durà a terme tant a Espanya com a França, concretament en les regions de proximitat des del 15 fins al 30 de juny. En aquesta ocasió, cal destacar que es tracta d’una campanya 100% digital. Més concretament, a Espanya s’articularà la campanya a les comunitats de Catalunya, València i Aragó, als principals mitjans generalistes com: El País, La Vanguardia o 20 Minutos, així com en mitjans de la premsa de moda i estils de vida: Elle, Marie Claire o Harper’s Bazar.

Així mateix, a França s’engegarà la campanya a tota la regió d’Occitània. Continuant en la mateixa línia que amb Espanya, es farà promoció en mitjans com: Le Figaro, La Dépêche o L’Équipe, i també a Cosmopolitan, Femme Actuelle o Vogue, entre molts altres.

Com a complement d’aquesta comunicació digital, s’ampliarà la campanya a les xarxes socials mitjançant les plataformes de Facebook i Instagram.

L’objectiu d’aquesta campanya, informen des d’Andorra Turisme, és incentivar el turisme de compres i les vendes dels comerços del país durant el període d’estiu, a més d’avançar-se a la data de rebaixes dels països veïns i posicionar Andorra com un destí de compres.

Font: ANA