En directe

Radioestadio

18:00 24:00


oients aquí avui: 1092

En directe

Radioestadio

18:00 24:00


Ordino acull l’ON-Carrer amb un únic dia d’actuacions

Per: el 19 de juliol de 2021

Andorra la Vella.-

El cicle de música d’estiu ON-Carrer oferirà, en un sol dia, dimecres 21 de juliol, tres actuacions en espais diferents de la parròquia ordinenca.

El primer grup en actuar serà Martha Roquett, que acompanyada d’un guitarrista oferirà cançons pròpies que parlen d’amor, desamor, il·lusions i somnis. La seva música podria classificar-se com pop, però gràcies a la varietat i amplitud dels seus gustos musicals, es permet barrejar pop amb R & B, techno, dance i fins i tot en algun tema jungle i rock. La seva actuació es durà a terme a les 19 h a la Plaça Major. La següent formació en actuar serà Julia Amor, format per l’andorrana Júlia Coll, que interpretarà música pròpia, influenciada per artistes com Alice Phoebe, Lou, Cariño, Cabiria o ABBA. A través de sintetitzadors i caixes de ritmes la seva música es pot classificar entre el synth i el dream pop. Amb aquest projecte, Julia Amor vol reivindicar el dret de les dones que pateixen o han patit qualsevol tipus de violència masclistes, a trobar espais segurs on poder expressar-se lliurement i a desprendre’s de les experiències traumàtiques que viuen diàriament. L’actuació serà a les 19.45 h als Jardins de Casa d’Areny-Plandolit. La darrera actuació de l’ON-Carrer a Ordino anirà a càrrec de Guillem Tudó i la chanson française. L’artista proposa una selecció musical del millors clàssics de la “chanson française” i de les seves millors veus com Edith Piaf, Gilbert Bécaud o encara Charles Aznavour. Peces animades, romàntiques i melancòliques per fer reviure l’essència francesa tant propera al nostre país. Tudó actuarà a les 20:30 h al Prat de Call.

La Fundació ONCA, impulsada pel Govern d’Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà, celebra un estiu més el cicle ON-Carrer. La iniciativa, que s’ha tornat una cita imprescindible, compta amb la col·laboració dels set comuns del país.

Font: ANA