En directe

Más de uno

06:00 11:00


oients aquí avui: 859

En directe

Más de uno

06:00 11:00


El COEX continua treballant per restablir la circulació a Bixessarri

Per: el 21 de juliol de 2021

Sant Julià de Lòria.-

Efectius del COEX continuen treballant aquest dimecres en el tram afectat de la CG6, a Bixessarri, per l’esllavissada que novament va tallar la carretera aquest dimarts a causa de la intensa pluja.

Els treballs intensos d’ahir al vespre van permetre obrir un pas alternatiu per als veïns de la zona, i en aquests moments s’estan duent a terme tasques de neteja per permetre la reobertura de la carretera en ambdós sentits de la marxa.

Fins a la CG6 es van desplaçar per coordinar l’actuació i avaluar l’abast dels danys agents del Cos de Policia, dels bombers, i també del servei de circulació del comú de Sant Julià, així com els cònsols lauredians, Josep Majoral i Mireia Codina, el ministre de Territori i Habitatge, Víctor Filloy, i el secretari d’Estat d’Interior, Joan León.

Segons s’informa des del Servei Meteorològic d’Andorra, les fortes tempestes van deixar un registre màxim de 34,6 mm a Aixàs, dels quals 32,2 mm es van acumular en només mitja hora. Així, afegeixen que el canvi en la direcció del vent aquest matí ha provocat que els nuclis més actius es desviïn en direcció sud-est.

Font: ANA