En directe

Radioestadio noche

04:00 06:00


oients aquí avui: 97

En directe

Radioestadio noche

04:00 06:00


L’aplicació AndorraSalut ja està disponible

Per: el 28 de juliol de 2021

Andorra la Vella.-

L’aplicació AndorraSalut, que esdevindrà la carpeta personal de salut amb la informació sanitària de les ciutadanes i ciutadans del Principat, ja es pot descarregar a les botigues digitals d’Apple i Android (Apple Store i Google Play Store).

Segons informa el Govern aquest dimecres a través d’un comunicat, les usuàries i els usuaris d’aquesta aplicació esdevindran els receptors i gestors de la seva informació sanitària i interactuaran amb el sistema sanitari amb total garantia de seguretat i confidencialitat de les seves dades.

La primera versió de l’aplicació AndorraSalut conté la funcionalitat relativa a la informació relacionada amb la situació sanitària de la persona respecte de la Covid-19, com ara les proves realitzades i el resultat d’aquestes, el procés de vacunació o el Certificat Covid Digital Europeu.

Per fer ús de l’aplicació, caldrà ser usuari del certificat de signatura electrònica (https://signaturaelectronica.govern.ad), la identificació electrònica que permet autenticar i signar documents digitalment.

Aquesta eina, desenvolupada conjuntament amb el SAAS, digitalitzarà la relació del pacient amb el sistema de salut, facilitant els tràmits i agilitzant-ne els processos. L’aplicació anirà ampliant les seves funcionalitats progressivament, facilitant als usuaris la gestió de la seva informació sanitària.

Font: ANA