En directe


oients aquí avui: 65

En directe


Música americana amb intèrprets nacionals a les Nits d’estiu als museus

Per: el 28 de juliol de 2021

Andorra la Vella.-

En el marc de la celebració de les Nits d’estiu als museus, aquest dijous, 29 de juliol, es proposa un concert a càrrec de l’artista Ladislau Baró. L’activitat, que es va haver de posposar en la seva programació inicial, se celebrarà a les 20 hores a l’exterior de l’Espai Columba.

L’artista oferirà un concert en format de trio acústic en què hi haurà temes propis i versions de cançons conegudes. Estarà acompanyat, a més, de Pol Barlotomé, al teclat, i de Manel Torrentallé, a la guitarra.

Ladislau Baró és un jove andorrà que als tretze anys es va enamorar de la guitarra i va començar a tocar-la, fins a l’actualitat. Als divuit anys va començar a compondre temes propis i a tocar en un grup, ‘Old School’, amb el qual feia versions de cançons clàssiques de rock i de la música d’arrel americana. Actualment ha decidit seguir el camí en solitari i publicar les seves composicions, que es produeix ell mateix.

Molt influenciat per la música que escoltava de petit a casa –Bob Dylan, Dire Straits, The Beatles, entre d’altres–, fa música americana. El concert serà gratuït i per assistir-hi caldrà fer reserva prèvia trucant al 836 908.

Font: ANA