En directe


oients aquí avui: 73

En directe


Dòria fora de la final en C-1

Per: el 29 de juliol de 2021

Tòquio.-

Mònica Dòria s’ha quedat un altre cop a les portes de la final, aquest cop en C-1, en marcar l’onzè temps (128,32) durant les semifinals que s’han celebrat aquest matí, el primer que no dona accés a la final i quatre segons per sobre del de l’eslovaca Skachova que ha estat qui ha marcat el tall.

En un circuit molt complicat i molt tècnic, les palistes han tingut problemes especialment en les portes 16 i 19.

Dòria, número 10 del rànquing mundial, no ha estat aliena a aquesta problemàtica, tot i que quan encara mancaven 8 palistes per passar s’ha situat amb el 5è millor temps. Les dues participants que han sortit darrere seu, l’eslovena Kozorog i la nordamericana Leibfarth han fet pitjors temps que Dòria. Però l’aparició de les grans favorites de la prova com l’australiana Jessica Fox, millor temps, l’austríaca número cinc del rànquing mundial, Weratshnig o la britànica Franklin, han acabat deixant fora de la final a la palista andorrana.

Qui sí que ha aconseguit passar a la final és la palista de la Seu d’Urgell, Núria Vilarrubla, que ha pogut superar les dificultats i garantir el seu pas a la darrera prova quan encara quedaven tres competidores per baixar, finalitzant vuitena (119,99). Clou així la primera participació olímpica de Mònica Dòria, en la que ha aconseguit plantar-se a les dues semi finals tant de K-1 com de C-1.

Font: ANA