En directe

Radioestadio noche

04:00 06:00


oients aquí avui: 87

En directe

Radioestadio noche

04:00 06:00


El Govern torna a licitar la creació del Registre Integrat d’Armes del Principat d’Andorra

Per: el 29 de juliol de 2021

Andorra la Vella.-

L’executiu ha aprovat tornar a convocar el concurs nacional per la creació del Registre Integrat d’Armes del Principat d’Andorra (RIAPA) per al departament de Policia. Aquesta licitació ja es va aprovar el mes d’abril i en aquell moment el concurs va quedar desert per falta de concurrència.

D’aquesta manera, es torna a treure aquesta convocatòria de concurs nacional per a la creació del programari del RIAPA per procediment obert i modalitat de contractació ordinària que es publicarà mitjançant edicte al BOPA del pròxim dimecres. Així, els treballs que es liciten són els de la creació d’un registre que compili totes les armes existents al Principat i que serveixi com a instrument de consulta, control i coordinació per a la compravenda d’armes.

Fins a 25 impressores tèrmiques portàtils per al departament de Policia

El Govern també ha aprovat l’adjudicació del concurs per al subministrament de 25 impressores tèrmiques portàtils per al departament de Policia a l’empresa Andorsoft, SA, per un preu total de 6.714,13 euros.

De la mateixa manera s’ha aprovat l’adjudicació del concurs per al subministrament i la instal·lació d’un servidor de virtualització i una cabina de discos per al departament de Policia a l’empresa Andorsoft, SA, per un preu total de 23.611,24 euros.

Font: ANA