En directe


oients aquí avui: 83

En directe


Entrades exhaurides pel concert de David Guetta

Per: el 29 de juliol de 2021

Andorra la Vella.-

L’Andorra Mountain Music torna aquest dissabte 31 de juliol amb el concert de David Guetta que posarà punt final al festival amb les entrades exhaurides des de ja fa unes setmanes. El popular DJ serà l’encarregat de tancar aquest festival que se celebra durant el mes de juliol a la plataforma de Soldeu situada a 1.800 metres d’altura.

Tal com va establir el ministeri de Salut pel concert de Bob Sinclar, es manté l’obligatorietat de tots els espectadors d’acudir amb anterioritat a un dels dos punts de control sanitari situats a Andorra la Vella i a l’aparcament del Tarter. En concret, el punt de control sanitari d’Andorra la Vella està situat a la plaça de Braus i estarà habilitat divendres des de les 18 fins a les 22 hores. El dissabte estarà obert de les 9 a les 17 hores i s’hi pot acudir sense reservar prèviament. L’altra opció és acudir a l’aparcament del Tarter que estarà obert dissabte des de les 10 fins a les 20 hores.

Com a novetat, en aquest últim concert, i segons ha establert també el ministeri de Salut s’obrirà parcialment el servei de restauració. En aquesta ocasió, es regularà el seu accés i aquest espai serà de capacitat limitada. Igual que en els concerts que s’han celebrat fins a la data, l’obertura de portes és a les 18 hores. A l’entrada cal presentar primer la polsera acreditativa de la condició sanitària i després, l’entrada corresponent. En aquesta actuació no es permetrà sortir del recinte, ja que es reobre el servei de restauració. A partir de les 18 hores i com en la resta d’actuacions de l’Andorra Mountain Music, continuen els warm-ups amb diferents DJ nacionals i internacionals.

Font: ANA