En directe

Radioestadio noche

04:00 06:00


oients aquí avui: 87

En directe

Radioestadio noche

04:00 06:00


Ordino aprova la reforma de la plaça del CEO on s’ubicarà una sitja per emmagatzemar les estelles per la caldera de biomassa

Per: el 29 de juliol de 2021

Ordino.-

El comú d’Ordino ha aprovat la proposta d’adjudicació del concurs públic per a la realització dels treballs de reforma de la plaça del Centre Esportiu d’Ordino (CEO) amb el vot en contra del conseller de X’Ordino, Enric Dolsa.

En aquest sentit, a banda de l’adequació de la zona, els treballs també consistiran en la impermeabilització de la plaça i en la creació d’un espai per una sitja per emmagatzemar les estelles per la caldera de la biomassa. A més, durant la sessió també s’ha aprovat un suplement de crèdit a la comissió d’Obres i Urbanisme per l’increment del preu de la caldera la biomassa del CEO, segons ha explicat el cònsol major de la parròquia, Josep Àngel Mortés. En aquest punt, Dolsa també ha votat en contra, ja que considera que el cost de la plaça i de la biomassa és excessiu. “Dubto molt que es pugui amortitzar” la caldera de la biomassa, ha manifestat Dolsa.

Font: ANA