En directe

Radioestadio noche

04:00 06:00


oients aquí avui: 94

En directe

Radioestadio noche

04:00 06:00


Pròrroga dels ajuts al lloguer i les quotes hipotecàries pels locals d’oci nocturn i les agències de viatge durant l’agost

Per: el 29 de juliol de 2021

Andorra la Vella.-

El Govern ha aprovat aquest dimecres el decret de pròrroga del programa d’ajuts específics al lloguer i a les quotes hipotecàries pels locals d’oci nocturn i les agències de viatge durant el mes d’agost.

La ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach, en funcions de ministra portaveu, ha explicat que el consell de ministres ha decidit prorrogar aquests ajuts pel fet que l’oci nocturn continua en una situació de tancament obligatori i perquè les agències de viatges, tot i estar obertes, estan tenint un fort impacte a causa de la pandèmia de la Covid-19.

Amb aquesta nova pròrroga es volen “minimitzar les despeses de lloguer i les quotes hipotecàries” d’aquests establiments més afectats, ha comentat Ubach. A més, ha afegit, que l’ajut als locals de l’oci nocturn serà de fins a un 75% de l’import del lloguer o de la quota hipotecària i pel que fa a les agències de viatges, serà del 50%.

Font: ANA