En directe

Bàsquet: EuroCup

20:00 22:00


oients aquí avui: 5204

En directe

Bàsquet: EuroCup

20:00 22:00


Caldea i el Museu Carmen Thyssen organitzen un concurs de dibuix per a infants

Per: el 18 d'octubre de 2021

Escaldes-Engordany.-

Caldea juntament amb el Museu Carmen Thyssen Andorra, i en col·laboració amb el Govern, organitzen un concurs de dibuix per a nens i nenes entre 3 i 10 anys.

Els infants hauran de representar què és per a ells l’spa termal i, en especial, què representa l’aigua com a recurs natural principal per al funcionament del centre. Els infants poden participar amb un únic dibuix, realitzat en una làmina de cartolina (mida A3) produïda per Caldea i el museu, i que es lliurarà a les aules de les diferents escoles. Els infants podran fer ús de qualsevol tècnica i material que considerin necessari.

El termini de participació comença el 2 de novembre, i finalitza el 30 de novembre a les 19.00 hores, que és l’últim dia per lliurar els treballs en persona al Museu Carmen Thyssen Andorra. Poden participar-hi tots els nens i nenes escolaritzats als tres sistemes educatius del Principat d’Andorra, entre els 3 i 10 anys, i es diferenciaran en 4 categories: de 3 a 4 anys, de 5 a 6 anys, de 7 a 8 anys i de 9 a 10 anys.

El jurat qualificador estarà format per diversos representants de les diferents entitats col·laboradores. Entre tots seleccionaran 20 semifinalistes per categoria, d’entre els quals escolliran els dos millors treballs de cada categoria. Els premis són una entrada familiar per accedir a Caldea, lots de marxandatge del Museu Carmen Thyssen Andorra i una entrada familiar al museu per a cada premiat.

Així mateix, poden participar en el concurs infants amb discapacitat intel·lectual de qualsevol grau de discapacitat, individualment o en equips de treball de com a màxim 4 integrants.

A causa de la situació excepcional causada per la pandèmia relativa a la malaltia COVID-19, Caldea i Museand han decidit cancel·lar l’esdeveniment de l’entrega de premis i l’exposició dels dibuixos guanyadors com a mesura de prevenció de contagis. La recollida del premi ha de ser obligatòriament presencial. Es podrà fer del 14 al 20 de desembre de les 9.00 a les 14.00 hores a Caldea per recollir els premis entregats per aquesta entitat o bé, del 15 al 20 de desembre de les 10.00 a les 19.00 hores al museu, per recollir els premis entregats per aquesta entitat.

Font: ANA