En directe


oients aquí avui: 4841

En directe


Educació ha estat “reactiu i ha fet el que li toca” en l’afer de la nena oblidada al bus

Per: el 27 d'octubre de 2021

Andorra la Vella.-

El cap de Govern, Xavier Espot, ha manifestat que el ministeri d’Educació i Ensenyament Superior ha estat “reactiu i ha fet el que li toca” en l’afer de la nena de dos anys i mig que va passar sis hores dins un autobús de transport escolar que l’havia d’haver deixat a l’escola francesa de maternal i primera ensenyança d’Andorra la Vella.

“No hem de generalitzar un cas molt greu, però puntual”, ha remarcat Espot que ha defensat que és “des d’aquesta perspectiva” que s’ha “d’analitzar” el que va passar. De moment, ha explicat, s’ha obert un expedient a l’empresa de transport i tal com han confirmat des de l’executiu el conductor ha estat apartat de fer aquesta línia mentre s’instrueix l’expedient. També ha estat apartat de la feina l’acompanyant que viatja dins l’autobús vetllant pels alumnes.

A més, ha afegit el cap de Govern, des de l’executiu s’està en contacte amb el sistema educatiu francès per “verificar que els protocols de control i de revisió” per assegurar que els alumnes arribin al centre “es facin en deguda forma”.

Font: ANA