menu Home
? A LA RÀDIOAndorraEsportsRàdio Valira

AV.- El Sax Fest presenta tres obres d’estrena i es preveu que mig miler de persones visitin el Principat durant el certamen

Ràdio Valira | 28 de març de 2022

Andorra la Vella.- L’Andorra Sax Fest, que se celebrarà del 9 al 16 abril arriba a la novena edició i s’espera que mig miler de persones arribin al Principat durant aquella setmana. El director general certamen, Efrem Roca, ha explicat que entre els concursos de grans i joves hi ha al voltant de 100 participants, a banda d’una cinquantena de persones que vindran a fer les classes individuals, uns 20 o 30 professors, el jurat i els concertistes. “En total hi ha entre 170 i 180 acreditacions, que amb els acompanyants, són gairebé aquest mig miler de persones”, ha afirmat Roca durant la presentació de l’esdeveniment cultural. Com a novetat principal d’aquesta edició hi ha l’estrena de tres obres. D’una banda, hi haurà l’obra final del Solo Competition anomenada ‘Straight Ahead’ i creada per Jean Denis Michat. A més, per a la categoria B del Solo Youth Sax es presenta l’obra ‘Poême’ de Toni Gibert, i en la màxima categoria del concurs de joves sonarà la nova composició de Jordi Griso ‘Andsax’. Roca ha informat que aquesta darrera peça tindrà una versió per a piano i saxo i també una per orquestra, que interpretarà l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra (ONCA) durant el concert del 14 d’abril.

Written by Ràdio Valira

 • play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • cover play_circle_filled

  PST “ÀNIMA” ESPAI DE PSICOLOGIA

 • cover play_circle_filled

  PST OBRIM LA PORTA AL CINEMA

 • cover play_circle_filled

  LAURA ROGÉ

 • cover play_circle_filled

  PST L’UNIVERS MIRALLES

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

 • cover play_circle_filled

  ANNA GURGUÍ

 • cover play_circle_filled

  LAURA MAS

 • cover play_circle_filled

  FABIAN MARTÍN

 • cover play_circle_filled

  XAVIER MAS

 • cover play_circle_filled

  LA TERTULIA DELS DIVENDRES

 • cover play_circle_filled

  PST VILLARROYA AL APARATO

 • cover play_circle_filled

  PST PSICOLOGIA

 • cover play_circle_filled

  PST CINEMA AMB JAUME PORTA

 • cover play_circle_filled

  PST BERNAT SOLER

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play