menu Home
AndorraEsports

CM.- Afectacions en el trànsit el 2 i 3 de juliol pel triatló Ironman

Ràdio Valira | 19 de maig de 2022

Andorra la Vella.- La cursa de triatló Ironman 70.3 Andorra tindrà afectacions a la circulació de vehicles els dies 2 i 3 de juliol. Aquest esdeveniment clourà el calendari de proves esportives que configuren l’Andorra Multisport Festival, que va realitzar-se per primera vegada l’any passat i que inclou l’Andorra Winter Triathlon, la cursa de ciclisme de muntanya Andorra MTB Classic-Pyrenees, la cursa de ciclisme de carretera Andorra 21 Ports, la Trail 100 Andorra-Pyrenees i la cursa de triatló Ironman 70.3 Andorra.

D’aquesta manera, el dissabte 2 de juliol, la circulació de vehicles quedarà interrompuda en el tram viari de la CS-200 que va des de l’aparcament comunal del llac d’Engolasters fins al camí Font de la Closa des de les 10 fins a les 21 hores, exceptuant els veïns de la zona i els serveis per als restaurants.

Pel que fa al diumenge 3, les afectacions seran més generalitzades i aniran des de les 00.00 hores fins a les 15.30 hores. La circulació de vehicles quedarà interrompuda en el tram viari de la CS-200 que va des de l’aparcament comunal del llac d’Engolasters fins al camí Font de la Closa des de les 00.00 fins a les 5 hores, i s’amplia aquest tancament a tota la CS-200 fins a la cruïlla amb la CG-2 fins a les 10 hores. Els veïns de la zona podran sortir fins a les 7 hores.

A més, la circulació també quedarà tancada en el carril dret de la CG-2 en direcció a França des de la cruïlla de la CS-200 fins a la rotonda del coll d’Ordino, a Canillo. El tall de carril serà de les 8 fins a les 14.30 hores. Els vehicles podran circular tant en direcció nord com sud. Entre les 8.30 i les 14.30 hores, la circulació de vehicles quedarà tancada a la carretera d’Ordino des de la rotonda d’inici del coll d’Ordino, a Canillo, fins a Ordino.

El mateix diumenge, al trànsit també quedarà interromput en el tram de la rotonda de l’Aldosa de la Massana fins a la rotonda d’Anyós de les 9 a les 15 hores. El carril dret quedarà tancat i només es podrà circular en el carril circular que va cap a la rotonda d’Anyós fins a la rotonda de l’Aldosa. Pel que fa al túnel de les Dos Valires, la circulació quedarà tallada en els dos sentits entre les 9 i les 15 hores. Finalment, també quedarà tallat un carril de les carreteres CG-2/CG-1 en direcció a Andorra la Vella des de la rotonda de les Dos Valires a Escaldes-Engordany fins al Parc Central d’Andorra la Vella entre les 10.30 i les 15.30 hores.

ANA

 • play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • cover play_circle_filled

  PST “ÀNIMA” ESPAI DE PSICOLOGIA

 • cover play_circle_filled

  PST OBRIM LA PORTA AL CINEMA

 • cover play_circle_filled

  LAURA ROGÉ

 • cover play_circle_filled

  PST L’UNIVERS MIRALLES

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

 • cover play_circle_filled

  ANNA GURGUÍ

 • cover play_circle_filled

  LAURA MAS

 • cover play_circle_filled

  FABIAN MARTÍN

 • cover play_circle_filled

  XAVIER MAS

 • cover play_circle_filled

  LA TERTULIA DELS DIVENDRES

 • cover play_circle_filled

  PST VILLARROYA AL APARATO

 • cover play_circle_filled

  PST PSICOLOGIA

 • cover play_circle_filled

  PST CINEMA AMB JAUME PORTA

 • cover play_circle_filled

  PST BERNAT SOLER

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play